Witam
Z okazji niedawnych pierwszych urodzin Fiat Spider Polska, została wypuszczona limitowana seria klubowych koszulek:)))Koszulki w kolorze czarnym z logo i adresem naszej strony z przodu oraz adresem internetowym z tyłu są dostępne w fasonach męskim, żeńskim oraz dziecięcym. Koszulki w rozmiarach: S,M,L,XL,XXL,XXXL. Koszulki pod nadruk są z firmy KEYA, produkt świetny . Niestety nie byłem w stanie utrzymać starej ceny:(Więc trzeba piątkę dorzucić:) W sumie 45 zł razem z wysyłką:)
************************AKTUALIZACJA LUTY 2014****************************
Więc tak: poprzedni dostawca zrezygnował z drukowania w kolorze i znacząco podniósł ceny:(Aleeeee szukałem, szukałem i wkońcu znalazlem dostawcę który jest w stanie zrobić koszulki i to jeszcze w lepszej cenie:))I tak: koszt koszulki wraz z wysyłką to 39 zł:)Koszulki firmy FRUIT OF THE LOOM. Gramatura koszulek to 185, więc jest to już całkiem porządny kawałek bawełny i żeby przerobić go na szmaty do czyszczenia Spidera w garażu będziemy musieli poczekać dłuuugi czas:)))) Poniżej pełna rozmiarówka i sposób postępowania przy zamówieniu:)
Rozmiarówka męska
======Wzrost / wysokość / szerokość======
roz. ==========================
Czy ktoś jest chętny?
A więc co zrobić aby zamówić koszulkę?
1)Zgłosić chęć posiadania ów gadżetu w tym wątku na forum . Podać fason oraz rozmiar w jakim ma być koszulka.
2)Wpłacić pieniążki za koszulkę na podane przez admina konto (nr. konta i dane do przelewu wysyłam na emaila)
3)O fakcie wpłaty proszę mnie poinformować poprzez e-maila z mojego profilu (wysyłać z forum)Proszę również podać na jaki adres koszulka ma zostać wysłana.:)
_________________ Pozdro
Andreoz
Fiat 124 Spider/2.0/1981r.
o/______\o
(_)<___>(_)
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 1538 Skąd: Nienadówka
Wysłany: 2011-09-26, 22:42
OK, cieszę się że dotarły:)Wasze koszulki mają inną czcionkę jak moja. Na pierwszej testowej koszulce producent pomylił się i zrobił napisy dużą czcionką (DRUKOWANĄ), na pozostałych już jest dobrze- napisy są czcionką małą (pisaną):)))
_________________ Pozdro
Andreoz
o/______\o
(_)<___>(_)
Wysłany: 2014-01-12, 22:57
Cytat:
Marcin Rudnicki:
Proszę o koszulkę hmmmm Mam 190 cm wzrostu. XL chyba będzie spoko.
Męski fason oczywiście. Kolor tylko czarny, zgadza się ?
Nadruk tę już ustawiony, prawda? - mi odpowiada jak na foto.
Wrzucam temat do właściwego działu co by porządek w "papierach" mieć:))A więc dla potwierdzenia, robimy koszulkę jak na foto jest? No bo kilka opcji napisów sobie możesz wybrać .........:)Daj znać w tym wątku czy wszystko gra i zamawiamy:)
_________________ Pozdro
Andreoz
o/______\o
(_)<___>(_)
Wysłany: 2014-01-13, 11:49
Witam
Marcin w oczekiwaniu na przelewy i inne takie pomierz się dokładnie i upewnij się czy rozmiar będzie dobry przy Twoim wzroście. Na górze w pierwszym poście dodałem rozmiarówkę:)
_________________ Pozdro
Andreoz
o/______\o
(_)<___>(_)
Wysłany: 2014-02-22, 00:21
Witam
Koszulki klubowe przez jakiś czas były wstrzymane z przyczyn ode mnie niezależnych:( Ale teraz już wszystko działa dobrze jest nowy dostawca oraz nowa niższa cena:)))
Idzie wiosna i gdyby ktoś chciał sobie coś takiego sprawić to zapraszam.........:)Szczegóły w pierwszym poście na górze strony:)
_________________ Pozdro
Andreoz
o/______\o
(_)<___>(_)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum