Wiek: 41 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 180 Skąd: Gdańsk/Trójmiasto
Wysłany: 2011-08-30, 08:49
Generalnie to jak na takie auto to mało jest telewizyjnych produkcji w necie. Nawet w prasie branżowej niewiele uwagi poświęca się spiderom. Brzydal Capri ma zdecydowanie więcej dedykowanych filmików. Gdyby nie właściciele tych aut to byłaby straszna bieda. Generalnie to mam pomysł aby zaangażować TVN do zrobienia materiału o naszych spiderkach. Musimy tylko wymyslec jakąś fajna akcję i zrobią o nas filmik. Abo pomęczmy kolegów z TVN Turbo.
Już raz coś takiego zrobiliśmy z kumplem w przypadku mniej podniecającej bryki - Toyoty Celiki z 83r.
Wiek: 41 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 180 Skąd: Gdańsk/Trójmiasto
Wysłany: 2011-09-03, 09:17
Byłem... Tyle, że muszę się wam przyzanć, że z akcji nic nie wyszło. Tzn. mój kumpel Maciej dalej uparcie walczy aby ta akcja się udała. Ja spasowałem bo czasowo nie wyrabiałem i trudno było mi to pogodzić z pracą. Zainteresowanych zapraszam na stronę http://motofutbol.pl/ . Start dopiero 1 października. Trzymajcie kciuki za Macieja i jego akcję!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum