Panowie, brakuje mi tych elementów:
http://www.spider-point.c...82-plastic.html
one są normalnie nakładane z gory na łączenie błotnika z tylnym panelem i przykręcane? Czy może wtapiane na łączenie? u mnie jest zrobione łączenie bez tego, nie widać otworów montazowych
Może ma ktoś te element na zbyciu?
_________________ każda wydana złotówka na auto to dobrze wydana złotówka...
Długi weekend czas zacząć :)
Niestety dzięki celnikom auto nie zarejestrowane więc przyjemności z jazdy nie będzie.. Panowie robią problem bo nie ma nigdzie w cennikach pojazdu żeby mogli oszacować 3,1% wartości... Pan celnik stwierdził że auto może być warte nawet 20tys EUR bo takie ceny też są na różnych portalach aukcyjnych... więc jeśli chce mieć normalną cenę to powinienem przynieść opinię rzeczoznawcy sądowego (270pln) o aktualnym stanie i wartości pojazdu...
także walkę z nimi będę kontynuował po długim weekendzie a tymczasem troszkę zabawy:
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 1544 Skąd: Nienadówka
Wysłany: 2014-08-15, 21:14
Hmmm sprawa troche dziwna;)Panowie celnicy nie wiedza jak wycenic Spidera?.Mi poprostu wzieli cene z umowy i pomnożyli przez 3,1 proc. A rejestrujesz autko na normalne tablice czy na żółte blachy?
A jezeli cnodzi o te "nakladki" o ktorych piszesz pare postow wyzej to chyba po prostu przykrecane;)
_________________ Pozdro
Andreoz
Fiat 124 Spider/2.0/1981r.
o/______\o
(_)<___>(_)
Sprawa załatwiona,
napisałem oświadczenie że nie zgadzam się na wycenę wartości pojazdu na podstawie dwóch ofert przedstawionych na allegro (tak przyjął sobie urząd celny) i że płacę wyliczoną kwotę na podstawie umowy zakupu. Dołączyłem dokumentację a urząd celny przekazał sprawę do dalszej weryfikacji. Ja natomiast opłaciłem cło i mogłem zarejestrować autko.
Aktualnie niestety nie cieszę się jazdą gdyż trwają prace porzadkowo renowacyjne.
Na chwilę obecną wyleciał cały środek, część rzeczy jest u tapicera, a część staram się samodzielnie odrestaurować. Koniec przyszłego tygodnia plan jest aby złożyć do kupy tak aby we Wrześniu jeszcze wyjechać :).
_________________ każda wydana złotówka na auto to dobrze wydana złotówka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum